top of page

Et lille uddrag af
vores projekter

  • Instagram
  • LinkedIn
Snedker, trædøre, detaljer, træ

Snedker- og ekstra detaljeorienteret arbejde

Vi har altid detaljen og effektiviteten for øje. Derfor udfører vi også snedkerarbejde i alle afskygninger - lige fra massive egetræsdøre til snedkerkøkkener. Har du andre ønsker, så kan vi producere dette for jer på vores værksted.

JWB Works 
Totalrenovering, nedbræk, gammelt

Totalrenoveringer har vi stor erfaring med

Vi ønsker at skabe det bedste resultat for kunden og lige så vigtigt for huset om det er traditionelt, Moderne eller ekstraordinært. Vi leverer gerne en komplet løsning som totalentreprenør eller fuldentreprise, om det er fra kælder til kvist eller det mindre.  

JWB Works 
Orangeri i haven, have, miljø, hygge, tilbyg

Orangeri i haven - Et rum udenfor hjemmet

Vi opfører bygninger efter kundens ønsker og rådgiver også gerne om denne slags. Om det er et skur eller orangeri. Det handler om at skabe miljøer og forlænge årstiderne. En balancegang mellem funktionalitet og æstetik.

JWB Works 
Nybyg, erhversnybyg, hus, lys

Nybyg og Erhvervsnybyg 

Inden for disse fag har vi stor erfaring og daglig berøring med. Vi er faste samarbejdspartner med flere aktører på markedet. Vi både servicerer og er udbyder til underentreprenører. Her er effektiviteten, punktligheden og kvaliteten blot 3 af vores nøgleord.

JWB Works 
Bålhytte, fællesområde, træhytte

Offentlige rum skaber minder og energi

Vi har leveret flere projekter til kommuner, borgerforeninger og boligforeninger, om det er en OCR/forhindringsbane i Silkeborg, en legeplads i Østbirk eller en offentlig toiletbygning i Brædstrup. Fælles for disse er funktionalitet, stabilitet og æstetik.

JWB Works 
Legehus, modulbyg

Elementbyggeri i egne erhverslokaler

Vi har hos JWB Works højt til loftet på flere måder, men især på vores store værksted. Det gør det muligt at præfabrikere alt fra snedkeropgaver og legehuse til ydervægselementer, som er færdiggjort fra yderside til inderside - klar til direkte montage på byggepladsen. Dette kalder vi effektivitet! 

JWB Works 
bottom of page